tirsdag 23. juni 2009

Du er viktigst i verden!


Dagene skal bestå av Menneskets totale interesse for verdens viktigste vesen: DEG! Menneskene sier at vi,hunder, er menneskets beste venn. Sannheten er at de ikke kan klare seg uten oss.
Hva med mennesker som ikke har hund da, tenker du vel. Nå skal jeg fortelle deg en liten hemmelighet. En hemmelighet som forklarer akkurat det der som kunner noen mennesker til hunder, andre til katter.

En gang i tidenes morgen så var det bare katter og hunder på jorda. De så slett ikke ut som de gjør i dag,og de levde sammen som gode naboer.
Etter hvert som tiden gikk reiste noen av hundene og noen av kattene seg på to ben, og ble mennesker. Noen av de adopterte katter som kjæledyr. Kan du gjette hvilke? Joda. De som hadde katter i sine aner. de som hadde hunder som kjæledyr, det er de som kom fra forfedre som var hunder.

Dette ser vi enda, og har vi hunder fått en " feil" eier, så er det oftest en hund som har kommet til et kattemenneske. Eller så kan det og være en hund som kommer til mennesker som ikke er snille... Dessverre finnes de både blant hundemennesker og kattemennesker.

Men du. Første og siste bud er at du må trene eieren din til at du er viktigst i verden! Klarer du det, så er du sikret et flott liv med mye moro, masse god mat og godt stell!
Snakkes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar