tirsdag 6. oktober 2009

Sofaer og andre valg

For noen uker siden var det Stortingsvalg for menneskene. De valgte hvem som skal styre landet de neste fire årene Stakkars uvitende... De vet jo enda ikke at de der inne på Stortinget, ikke har noen sjanse. Det er jo oss hunder som styrer Norge. Men dessverre, i blant avbrutt av inngrep fra kattene....
For kattene prøver blande seg inn, så godt de kan i vårt styre, og våre familier... GJETT om jeg vet det. Bor jo selv sammen med et av den sorten. Eneste fine med henne er navnet. Hun er jo oppkalt etter menneskenes kronprinsesse, Mette Marit, som er så fornuftig at hun har hund! En søt liten dame, forresten, den vesle Milly Kakao!

Søt ja. Det sa forresten kronprinsessen også at jeg er, da jeg gikk forbi henne i sommer! Et hyggelig kompliment, som føyer seg flott inn i rekken av alle de andre som sier jeg er en flott fyr!

Skulle en ha et skikkelig valg her i Norge, så skulle en kunne velge vekk makten kattene prøver å tilrane seg!!!!

Ellers så er det daglig små valg som skal tas. Får dere, hundevenner, ikke det dere liker best å spise, så må dere velge ikke røre mat skåla på noen dager. Ja, for det kan ofte ta et par dager, før menneskene skjønner at det som er i den skåla er KJEDELIG å at det er på tide med forandringer.

Et annet valg er hvor en skal legge seg for å sove, eller kose. SOFAEN, eller et lite teppe på gulvet. Valget er enkelt, men så skal man også overbevise menneskene om at det er slik det skal være.
Dessverre så trives katter også på sofaen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar